Marrja e këshillave nuk ka qenë kurrë kështu lehtë

Filloni të merrni këshilla

Shkarkoni aplikacionin tonë celular

E disponueshme në App Store dhe Google Play

Si të filloni?

Regjistrohu

Regjistrohuni në faqen e internetit ose në aplikacionin celular

Shkarkoni aplikacionin

Shkarkoni aplikacionin celular nëse nuk e keni bërë ende.

Gjeneroni kodin QR

Gjeneroni një kod QR dhe tregojani klientit për të marrë një këshillë

Fito

Merrni këshilla nga klientët tuaj

Analizoni

Analizoni fitimet tuaja në grafikët e përshtatshëm

Të tërheqë

Transferoni ose tërheqni para shpejt dhe lehtë

Si të paguani

Kjo është e thjeshtë! Për të vazhduar pagesën, duhet të skanoni kodin QR, të zgjidhni mënyrën e pagesës dhe ta verifikoni atë. Nuk ka nevojë të shkarkoni aplikacionin ose të regjistroheni në sistemin tonë. Nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë të japësh bakshish dikë!

 • Skanoni

 • Paguaj

 • U krye

+250 RSD
+5 TND
+10 AED
+15 AED
+5 BAM
+5 €

Statistika të përshtatshme dhe të detajuara

Duke përdorur statistikat e integruara, mund të gjurmoni të ardhurat dhe tërheqjet tuaja, të përmirësoni dhe analizoni performuesit tuaj më të mirë dhe të identifikoni fushat e përmirësimit.

 • Përbrenda

 • Jashtë

 • Tërheqja

Tërhiqet dhe transferohet

Tërheqjet në të njëjtën ditë, për të bërë një tërheqje, thjesht lidhni kartën me llogarinë tuaj dhe urdhëroni tërheqjen në zonën e pagesave.

 • Fito

 • Transferimi

 • Të tërheqë

Për kë është shërbimi ynë

Për biznes

Rritja e kënaqësisë së punonjësve për punën e tyre. Analizimi dhe përmirësimi i nivelit të mikpritjes. Krahasimi i performancës në punë të punonjësve. Të gjitha në një sistem: performanca e ekuipazhit do të shfaqet në zonën e statistikave dhe mund të aplikohen filtra të shumtë.

 • Lidhni disa njerëz në të njëjtën kohë

 • Shihni statistikat e punonjësve

 • Menaxhoni si një sistem

Le të fillojmë

Regjistrimi do të zgjasë një minutë, pasi do të jenë të disponueshme të gjitha veçoritë e shërbimit

Aplikacioni celular

Kontrolloni balancën dhe menaxhoni cilësimet me smartphone tuaj më të përshtatshëm me aplikacionin celular

Merrni njoftime për arkëtimet e parave të gatshme

I gjithë informacioni është në xhepin tuaj

Ndiqni analitikën dhe operacionet

Partnerët tanë

Ne jemi tashmë të besuar nga

Pyetje dhe Përgjigje

How to?dsad

sdsadadadadaddasdasd

Si funksionon aplikacioni Toghether?

Për t'u bërë përdoruesi ynë dhe për të filluar të merrni këshilla, thjesht duhet të: 1.Shkarkoni dhe regjistrohuni në aplikacionin tonë 2. Gjeneroni kodin QR dhe prezantojeni atë tek klienti 3. Tërhiqni paratë e marra në kartën tuaj bankare.

Si të lini një bakshish me Together?

 1. Drejtojeni kamerën e telefonit inteligjent drejt kodit QR ose ndiqni lidhjen. Futni shumën e bakshishit dhe zgjidhni një mënyrë të përshtatshme pagese - pagesa me një klikim ose duke futur detajet e kartës suaj bankare. Konfirmoni pagesën. Dërguesi mund të kompensojë në mënyrë opsionale tarifën e shërbimit për marrësin, në mënyrë që ai të marrë shumën e plotë të bakshishit.

A është i sigurt aplikacioni Together?

Sistemi ynë është ndërtuar me masa sigurie të nivelit më të lartë të ngjashëm me ato të përdorura nga bankat dhe institucionet kryesore financiare, duke garantuar siguri të plotë. Aplikacioni Together nuk ruan detajet e kartës suaj; në vend të kësaj, ato përpunohen në mënyrë të sigurt përmes partnerit tonë të përpunimit të pagesave, një kompani e njohur globalisht që respekton standardet më të larta të industrisë.

Si të tërhiqni fondet?

Për të tërhequr fonde nga llogaria juaj, do t'ju duhet të futni detajet e llogarisë tuaj bankare dhe të miratoni tërheqjen në zonën e caktuar. Pas miratimit të tërheqjes, paratë do të mbërrijnë në kartën tuaj brenda 1-3 ditëve.