Добивањето совети никогаш не било така лесно

Почнете да добивате совети

Преземете ја нашата мобилна апликација

Достапно на App Store и Google Play

Како да започнете?

Пријавете се

Регистрирајте се на веб-страницата или во мобилната апликација

Преземете ја апликацијата

Преземете ја мобилната апликација ако сè уште не сте го направиле тоа.

Генерирајте QR-код

Генерирајте QR-код и покажете му го на клиентот за да добие бакшиш

Заработете

Добијте совети од вашите клиенти

Анализирај

Анализирајте ја вашата заработка на пригодни графикони

Повлечете

Префрлете или повлечете пари брзо и лесно

Како да платите

Тоа е едноставно! За да продолжите со плаќањето, треба да го скенирате QR-кодот, да изберете начин на плаќање и да го потврдите. Нема потреба да преземате апликација или да се регистрирате во нашиот систем. Никогаш не било толку лесно да се даде бакшиш некого!

 • Скенирање

 • Плати

 • Направено

+250 RSD
+5 TND
+10 AED
+15 AED
+5 BAM
+5 €

Практична и детална статистика

Со помош на вградената статистика можете да ги следите приходите и повлекувањата, да ги подобрите и анализирате вашите најдобри изведувачи и да ги идентификувате областите на подобрување.

 • Влезни

 • Излез

 • Повлекување

Повлечете и пренесете

Повлекувања истиот ден, за да направите повлекување, едноставно поврзете ја картичката со вашата сметка и нарачајте повлекување во областа за плаќање.

 • Заработете

 • Трансфер

 • Повлечете

За кого е нашата услуга

За бизнис

Зголемување на задоволството на вработените за нивните работни места. Анализирање и подобрување на нивото на гостопримство. Споредување на работните перформанси на вработените. Сè во еден систем: перформансите на екипажот ќе бидат прикажани во областа на статистиката и може да се применат повеќе филтри.

 • Поврзете неколку луѓе одеднаш

 • Погледнете ја статистиката на вработените

 • Управувајте како еден систем

Да почнеме

Регистрацијата ќе потрае една минута, откако ќе ви бидат достапни сите карактеристики на услугата

Мобилна апликација

Контролирајте го балансот и управувајте со поставките со вашиот паметен телефон поудобно со мобилната апликација

Добивајте известувања за готовински прими

Сите информации се во вашиот џеб

Следете ги анализите и операциите

Нашите партнери

Веќе ни се верува од

Прашање одговор

Како функционира апликацијата Toghether?

За да станете наш корисник и да започнете да добивате совети, едноставно треба: 1.Преземете и регистрирајте се во нашата апликација 2. Генерирајте QR код и презентирајте го на клиентот 3.Повлечете ги примените пари на вашата банкарска картичка.

Како да оставите бакшиш со Together?

 1. Насочете ја камерата на вашиот паметен телефон кон QR-кодот или следете ја врската. Внесете го износот на бакшишот и изберете пригоден начин на плаќање - плаќање со еден клик или со внесување на деталите на вашата банкарска картичка. Потврдете го плаќањето. Испраќачот може опционално да ја надомести таксата за услугата за примачот, за да го добие целиот износ на бакшиш.

Дали апликацијата Together е безбедна?

Нашиот систем е конструиран со безбедносни мерки на највисоко ниво слични на оние што ги користат водечките банки и финансиски институции, обезбедувајќи целосна безбедност. Апликацијата Together не ги зачувува деталите за вашата картичка; наместо тоа, тие се безбедно обработени преку нашиот партнер за обработка на плаќања, глобално призната компанија која се придржува до највисоките индустриски стандарди.

Како да повлечете средства?

За да повлечете средства од вашата сметка, ќе треба да ги внесете деталите за вашата банкарска сметка и да одобрите повлекување во доделената област. По одобрението за повлекување парите ќе пристигнат на вашата картичка во период од 1-3 дена.