За нас

Together е револуционерна веб-услуга дизајнирана да обезбеди брзи и лесни решенија за совети. Разбираме дека плаќањата преку Интернет станаа клучен аспект на модерната комуникација, а бизнисите и поединците ги користат за различни цели. Сепак, многу луѓе сметаат дека е предизвик да продолжат безбедно и заштитено плаќање преку Интернет. Ова е местото каде што Заедно доаѓа да го премости јазот и да обезбеди ефективно решение. Нашата услуга е лесна за користење и нудиме различни алатки кои ви овозможуваат да генерирате прилагодени QR кодови за вашиот бизнис, веб-локација или лична употреба. Со Togher, можете да креирате QR-кодови што се поврзуваат до веб-локации, профили на социјалните медиуми или дури и детали за контакт.

За кого сме погодни?

Бизнис

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Седи амет курсус седи амет диктум седи амет јусто донец.

Пријавете се како бизнис

Физичко лице

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Седи амет курсус седи амет диктум седи амет јусто донец.

Пријавете се Поединечно лице

Историја на создавањето

Нашата мисија во Togher е да ја поедноставиме употребата на QR-код преку обезбедување брзи и ефикасни решенија за бизниси и поединци. Ние се стремиме да бидеме платформа за сите ваши потреби за QR код, нудејќи сеопфатен опсег на алатки кои ви дозволуваат лесно да креирате, скенирате и пристапувате до QR-кодови. Ги разбираме предизвиците што доаѓаат со користењето QR-код и посветени сме на обезбедување ефективни решенија за поедноставување на процесот. Без разлика дали сте сопственик на мал бизнис или влијателен на социјалните медиуми, нашите услуги се дизајнирани да ви помогнат да го насочите користењето на QR кодот и да го подобрите вашето целокупно искуство.

Зошто треба да не одберете нас

  • Подобро

  • Посилни

  • Прекрасна

  • Изборен

  • Глупо

  • Сода

Нашите партнери

Веќе ни се верува од

Да почнеме

Регистрацијата ќе потрае една минута, откако ќе ви бидат достапни сите карактеристики на услугата